2010. február 19., péntek

Black and white...

Feketén fehér.....

A 2010-es esküvői trendben a vibráló, élénk színek dominálnak. Háttérbe szorulnak a pasztellszínek, előtérbe kerül a vibráló vörös, fekete, a világos élénk narancs, világos nap sárga, türkizkék, élénkzöld és ezek variációi, valamint a mély barnák és a szilvaszín. 2010 mottója tehát a világos, merész, mély és gazdag színek használata, a vibráló látvány kialakítása lesz.

Elsőre ez lehet hogy sokatokban idegenkedést vált ki ,,és felteszitek a kérdést:Akarok én trendi lenni??Vagyok én ennyire bevállalós??Nem kell,,de érdemes ötleteket,esetleg apró részleteket kiragadni ,vagy ha valóban közel állnak hozzád ezek az extravagáns szinkombinációk akkor nincs min gondolkodni.


A fekete és a fehér amúgy igen elegáns kombináció,a ruhatárad biztos tartalmaz fekete és fehér darabokat amiket szívesen variálsz egymással.A dekorációt illetően valóban nem egy megszokott párosítás ,főleg ha esküvőről beszélünk.Viszont ha túl kontrasztosnak találnád némi ezüst vagy arany kiegészítővel lehet lágyítani az összképen.

Természetesen ez valóban csak akkor harmonikus ha minden apró részletet gondosan megterveztek és helyszínként is megtaláljátok a hozzá megfelelő miliőt,bár ez bármelyik stílusra igaz.Fontos hogy passzoljanak a dolgok egymással és a végén ne legyen az esküvőd egy hatalmas katyvasz.

Ehhez az összeállításhoz leginkább a letisztult formák és a nemesen egyszerű anyagok illenek ,ha kedveled az igazán különleges és egyedi dolgokat akkor ez neked való lesz .

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Ha egyszer, akkor fekete - fehér lesz :)

    VálaszTörlés
  2. :)Nagyon elegáns tud lenni ,bár a feketével vigyázni kell -érdemes olyan kiegészítőket használni amik erősítik az elegánssá teszik .

    VálaszTörlés