2010. február 20., szombat






SUGAR SHOP.......





"Az új SUGAR! az újpesti, első design cukrászdánál már elkezdett futurista - dekonstruktív fúziós belsőépítészeti stílusban készült, amit a stílusalkotó Muzsai-Ficzere tervezőpáros "cyberlux" irányzatnak definiált és Rakonczai Gábor építész munkatársuk adaptált mesterien a Paulay Ede utcai megszokott belvárosi pilléres-boltíves térbe, olyannyira megváltoztatva annak hangulatát, hogy Budapestet belsőépítészetileg egy pillanatra New York, Párizs, Tokyo, Dubai mellé vagy akár fölé is emeli, méltó teret adva az igazi handmade cukrászati különlegességeknek."



SHOP

a belvárosba az elsőnél mindenképp nagyobb shop-ot terveztünk, hiszen annyi sok finom cukorka, nyalóka van még a világon, és bizony sokszor jártunk úgy, hogy csak úgy folyt ki a sok színes-szagos édesség az első shop-unkból. itt már „szivárványfalnyi”, 37 féle Jelly Belly cukorka van, és több, mint 100 féle gumicukor, drazsé, rágó és cukorka is… Szintén a shop-on belül szerveztünk egy teljesen önálló ajándéktárgyas részt, ahol a süti és az édesség éppúgy megjelenik, mindössze nem ehető formában: fagyi fülbevalók, muffin szájbalzsamok, fánk telefonkütyük és még sok-sok „cukiság” fért be ide...

CUKRÁSZDA

így a kb. 200 m2 alapterületünk fele egyből shop lett. Aztán megijedtünk, merthogy miután felosztottuk a cukrászda részt (ahol sütemény-kollekciónk mellett teljesen új SUGAR! termékként megjelent egy önálló pultrész hatféle tejberizs alappal, nyolcféle öntettel és nyolcféle rászórnivalóval, és újból van fagyi is!), majd hirtelen nem maradt hely a vendégeknek… Jött az ötlet, és a cukrászda rész fölé felhúztunk egy galéria részt,így a vendégteret az emeleten alakítottuk ki. A Theycom mellett más művészeket, grafikusokat is bevontunk az alkotásba, ezért lett például egy asztalba nyomott tölcsérnyi fagyi az itallap tartónk, ezért érdemes még mindig elmenni a mosdóba, ha valaki a SUGAR!-ban jár, merthogy most nem csak egy mini cukorkás pult tárul a szemünk elé, de bizony a megkönnyebbülés perceiben akár egy hullámvasúton is érezheti magát az ember;)

A SUGAR!-ben már shake-ket, koktélokat, gyümölcs fröccsöket kínálunk; emellett tizenöt tányérdesszerttel, valamint nemsokára már heti ajánlatokkal várjuk vendégeinket, melyeket egy francia főcukrász segítségével raktuk össze.

Mind a shop- mind a cukrászda részen külön figyelmet fordítunk a SUGAR!free termékekre, drazsék, marshmallowk, nyalókák éppúgy megtalálhatóak nálunk, mint a diabetikus, sőt, a glutén- és laktózmentes sütemények.



Horvath Eszter
stylist, cake designer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése