2010. február 15., hétfő


Tortakavalkád......Milyen tortám -tánk legyen??
Kevesebb vagy több? Ismered-e azt a mondást mely szerint a kevesebb néha többet jelent? Nos, ez nagyon is igaz, és ez az esküvői torták esetében is ugyanúgy működik.

Ha te is egyetértesz ezzel a szólással, akkor nyugodtan alkalmazhatod a saját esküvődre nézve, főleg azt tudván, hogy a torta az esküvő fő elemei közé tartozik.Kísérletezhetsz egy minimalista elvekre alapuló tortával,melynek külseje eleganciát sugall,vagy egy kevés ,de jól megválogatott elemekkel díszített esküvői tortát.A díszítés lehet akár élő virág is/ami mostanában nagyon divatos/ez esetben azonban törekedj arra hogy a torta formája és bevonata egyszerű és lehetőleg ne színes legyen.Az európai hagyományok szerint az esküvői torta fehér kell hogy legyen,ez azonban lehet egy bevonat is, mondjuk fehér csokoládéreszelék ami érdekes felületet képez a tortádon,akár pár fej hófehér orchidea ráhelyezve díszítésként és kész a mű.

Érdemes a torta díszítését az egész esküvő hangulatához igazítani színeiben,stílusában és dekorációját illetően.Harmonikus lesz az összkép ha a menyasszonyi csokrod elemeiből is kerül jelzésképp a tortára ,tehát nem árt a tortát akkor megrendelni ha már kialakult a végleges összkép.

Más kultúrákból is lehet inspirálódni, és megállapodhatsz egy színes tortában, azonban vigyázz arra, hogy ne legyen túl színes, ne haladja meg a 3 színt, mert vendégeid nem lennének elregadtatva tőle. Egy finom, elegáns aspektus és egy ízletes belső esküvődet egy kész sikerré varázsolja.


Ha kedvet kaptál és a vizualitáson kivül más érzékszerveitdet is szeretnéd kielégiteni látogass el ,vagy keressd fel a Sugar Shop -ot ,merthogy ezek a torták nem csak nagyon jól néznek ki de isteni finomak is...jó kóstolgatást.


www.sugarshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése