2010. február 18., csütörtök

Zöldmezős tavaszi zsongás.......


Le sem kell hunynunk a szemünket ahhoz hogy érezhessük a májusi eső utáni illatokat amikor a levegő megtelik a frissen ázott föld és az akácok édeskés illatával,pedig még csak februárt írunk.Kinézve most az ablakon ez még oly távolinak tűnik ,viszont minden érzékszervünk kiéhezve várja hogy kényeztetve legyen illatokkal,a természet" zajaival ". A hosszú komor téli hónapok ha másra nem is de elegendőek lehettek arra hogy megálmodjátok tavaszi esküvőtöket.Mert mi is lehet izgalmasabb egy éledező ,virágokba boruló bohém Májusi esküvőnél??

De ha a téli időszakot valami egészen másra szenteltétek,még mindig nincs késő ahhoz hogy megszervezzétek vagy megszerveztessétek virágillatban úszó tavaszi menyegzőtöket. Ilyenkor nyílnak talán az év legbájosabb virágai /tulipánok,frézia,boglárka,gyöngyvirág és sorolhatnám a repertoárt,amikből kedvedre válogathatsz és dorbézolhatsz a formák és színek kavalkádjában.
Egy kastély parkjában lépkedsz cipőd talpa most először érinti a zsenge üde zöld gyepet.Vendégek ,barátok várakoznak és lélegzet visszafojtva figyelnek rád hogy odaérkezz választottad mellé,kezedben a tavasz legszebb ékszerei ....

A tavaszi esküvő mutatós menyasszonyi ruhája könnyed, üde és akár egy kicsit bolondos is lehet.

Egy leheletnyi rózsaszín a ruha anyagának színében, rózsaszínes fénnyel derengő gyöngyözés, hímzés vagy esetleg egy szál a hajba tűzött virág mind-mind fokozhatják a tavaszi dekorációtok összhatását.

Remek és izgalmas helyszínek adhatnak otthont esküvőtöknek főleg ha nem ragaszkodtok a hagyományos konvencionális dolgokhoz,ezzel nem csak magatoknak de a meghívott vendégeiteknek is örök élményt tudtok biztosítani.Nem beszélve arról hogy egy igazán kihívásokkal teli helyszín és szokatlanabb környezet a magunkfajta "szakmabolond virágosokat"is inspirálja és a végkifejlet igazán egyedi és megismételhetetlen lesz.

Tehát csak bátran ...

www.attilanemeth.hupont.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése