2010. február 16., kedd


Smink.....

A menyasszonyi smink általában szolid, visszafogott és szépítő jellegű, inkább romantikus, lágy, mint szexi. De teljes mértékben a menyasszony egyéniségétől függ, milyen sminket készítünk. Természetesen ma már a műszempilla és az egyéb kiegészítők, pl. strasszok, testfestés stb. elengedhetetlen tartozékai a menyasszonynak, hiszen minden hölgy ezen a napon szeretne a legeslegszebb lenni egész életében.


Már jó idővel a nagy nap előtt, meg kell keresnünk azt a sminkest , aki majd elkészíti a menyasszonyi sminkünket. Egy sminkes nagyon sok olyan dolgot vesz figyelembe a smink elkészítésekor, amire nem is gondolnál, figyelembe veszi melyik szín-típusba tartozol, a szem színt, hajszínt, az arcformát, a ruha színét és stílusát, és természetesen az egyéniséget, és az egyén személyes kívánságát, valamint a fotózásra való tekintettel készíti el a sminket. Sok esetben viszont a menyasszony kifejezett kérése a természetesebb alapozás és a lágyabb szemsmink. Ma már arra is lehetőség
nyílik, hogy egy profi szépítő csapatot házhoz invitáljunk, és mint mindig időszűkében, nem kell egyik szolgáltatótól a másikhoz szaladni, hanem akár egyszerre is tudnak alkotni.


Ezért erre a feladatra is /akárcsak a többi virágkötő,fodrász,cukrász/keress profi szakembert aki segít neked kitalálni ,vagy meglévő ötleteid finomítani és nem utolsósorban minőségi munkát késziteni.

Ha készen állsz....és közeleg a nagy nap a mi ajánlatunk

Ágoston Melinda
Mesterkozmetikus,Sminkmester

www.agostonmelinda.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése